joi, 19 mai 2011

Pastrav fantanel bucovinean si nimfe cehesti

Salut, din nou am luat 2 pastravi si 1 boistean, la nimfe cehesti (cea din sarma rosie de cupru), pescuind in stilul cehesc.
Un dril cu primul pistruiat.Si o poza cu captura.
Nu stiu de unde dar a aparut pastrav fantanel pe moldova. Anul asta am prins 4. Nu am prins atatia pastravi fantanei in viata mea de pescar.
Si o poza cum pleaca.
Al doilea era la fel de mare ca primul, 19-20 cm lungime.
El era grabit sa plece, fara sa astepte sa ii scot nimfa.
Si ultima poza cu el. Sper sa apuce sa se inmulteasca, sa nu ii prinda braconieri si sa ii revad curand.
                  Snur Intins !!

8 comentarii:

  1. Salut, am vazut ca mi-ai raspuns pe flytying.ro la un topic legat de partea de jos de la un bat baracuda. Il ai cumva ?:P

    RăspundețiȘtergere
  2. scuze dar asta a fost de mult timp, din cauza ca nu ati mai scris am crezut ca nu mai aveti nevoie si am vandut batul ala. Inca o data imi cer scuze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i nici o problema! Nu am vazut la tip topicul. Daca mai afli ceva de vreunul da-mi un mesaj te rog

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, si inca ceva. Nu mai vorbi cu mine de parca as avea 50 de ani:)) . Am doar 22

    RăspundețiȘtergere
  5. nu vorbesc cu dumneavoastra de parca ati avea 50 de ani, dar trebuie sa va respect :)
    Eu am 2 bete baracuda fly, daca o sa rup unul o sa va dau bucata de bat de care aveti nevoie. Daca o sa aflu ceva o sa va anunt! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos stilul tau ,eu am dat foarte putin la pastrav si lipan,la uscata am prins anul trecut pe TOPOLOG unde am rupt si planetara la masina ,dar la nimfa nu am prins niciodata.Poate pescuim impreuna ca vreau sa ma specializez pe nimfe ca ma asteapta mrenele.Site-ul meu este www.flyesfishing.com unde gasesti 282 filmari video,eu ma ocup momentan cu altele ma refer la pesti si metode de prezentare.Oricum ca sa fii desavirsit cred ca este bine sa le stii pe toate,nu cum zic cite unii ca doar la snur e bucuria si adevaratul pescuit,eu nu cred asta,si apoi vin sa pescuiasca biban la musca sau scrumbie la musca si nu stiu ca ei sint obisnuiti numai cu snurul.Eu am placere la toate stilurile care dau randament la artificiale.Va doresc sanatate si cit mai multe filmari.Daca vrei sa pun niste filmari video pe site-ul tau imi zici .Email gabriel.flyfishing@yahoo.com sau tel 0735522599

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut. Eu sunt din campulung mold. Felicitari pt blog tocmai l-am descoperit si eu. Poate mergem la un pescuit impreuna. Nr meu d tel: 0735657626. Daca vrei vb. Salutari si succes in continuare cu blog-ul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua, celui anonim:) daca vrei dami un email pe alinpescarul@gmail.com sau malinmorosanalin@yahoo.com:) astept raspuns:)

    RăspundețiȘtergere